onsdag 30 januari 2008

Storslam för Kompago och våra kunder på Travel-mässan!

Travel-mässan arrangerades i Älvsjö förra veckan (torsdag-söndag). Med på mässan fanns flera av våra kunder och självklart fanns även Kompago på plats.

Vår kund Svenska Möten hade en stor öppen och inbjudande monter med en centralt placerad kaffebar med duktiga barristas som såg till att montern hela tiden var välfylld.



Aronsborg fortsatte framgångsrikt på sitt chokladtema och serverade praliner till en mängd besökare i sin monter.



Tammsviks monter var också välfylld och var en av de montrar som verkligen stack ut på mässan. Dr Moethe-temat funkade mycket bra och väckte stor uppmärksamhet. Redan första dagen hade man överträffat sina mål för mässan.


Dessutom vann Tammsvik priset som ”Årets Ametist 2008” vilket innebär att de har utsetts till mötesbranschens bästa hemsida! Även Selma Spa+ som vi jobbar med fick pris i denna tävling då de utsågs till ”bokarnas favorit”. Stort tycker vi! Här ser vi en glad Johan Hjort, vd på Tammsvik och Tanja Jezewski, marknads- och försäljningschef, med sitt fina pris.


En annan av våra kunder fick också ta emot det prestigefyllda Travel-stipendiet och det var Miléva Blomberg på Jönköpings hotell- och konferensbokning. Grattis!

Om dessa utmärkelser kan ni läsa mer om på meetingsinternational.se där det finns två artiklar samt i tidningen KickOff och på Jnytt.se. 


Digg! DiggIt! Del.icio.us

Inga kommentarer: