måndag 7 april 2008

Heja HV!


Vi gäckar Linköping, för vi tycker dom är värda det. Följande pressmeddelande har gått ut till landets medier under morgonen. Och vi gillar't! Filmen vi gjort, som skärmdumpen kommer från, kan du se under kvällens match på jumbotronen i Cloetta Center. Eller på tv. Eller på jnytt.se. Och så annonserar vi i Corren. Ja ni vet, det är landsortskrig helt enkelt. 

"Jönköping skickar ett knallhårt slagskott längs hela E4:an i kampen med Linköping om att vara den mest attraktiva staden i mitten av Sverige. Genom en smart PR-kupp kommer strålkastarljuset att riktas på Jönköping när den första rafflande finalmatchen spelas i Linköping på måndag.

- Vi har snabbt lyckats boka upp de viktigaste marknadsföringsytorna under matchen och jag räknar kallt med att Jönköping nu kommer att dominera i hela hallen och inte bara på isen, konstaterar en nöjd Emil Danielsson, VD FMJ, Föreningen för Marknadsföring av Jönköping.

Hård kamp mellan städerna
Kampen mellan Jönköping och Linköping har hårdnat allt mer de senaste åren och handlar bland annat om rekrytering av arbetskraft, företagsetableringar och besökare. Det är ödets ironi att de båda städernas lag drabbar samman i en finalserie som av experterna utsetts till årets rysare i sju akter. Tre av dem i Linköping och FMJ är förberedda.

- Vi har hört att våra kollegor i Linköping inte direkt är nöjda med vår kupp, hur de nu fått reda på den? PR-kuppen på måndagskvällen är bara början säger Emil Danielsson.

HV71, Jönköping och FMJ är väl förberedda för slaget om E4:an. Oavsett om matchen är på hemma- eller bortaplan.

Läs mer om Jönköpings passning längs E4:an till Linköping.
www.fmj.nu/slutspel"





Digg! DiggIt! Del.icio.us

Inga kommentarer: